Λίγα λόγια για μένα...

Η πρώτη μου ορειβατική εμπειρία ήταν σε ηλικία 11 ετών στην ανάβαση στον Όλυμπο, με τον ορειβατικό σύλλογο Ξάνθης. Αυτή η συναρπαστική συνάντηση με τη φύση πυροδότησε το πάθος μου για την κατάκτηση περισσότερων κορυφών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήδη σε ηλικία 16 ετών είχα την χαρά να ανέβω στο Mont Blanc των Γαλλικών Άλπεων.

Σήμερα, συνδυάζω το πάθος μου για τη φύση με την αγάπη μου για ποδηλασία. Από πολύ νεαρή ηλικία, μου άρεσαν οι ποδηλατάδες με φίλους και αργότερα ανέπτυξα τις δεξιότητές μου σε αυτό το άθλημα συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως bmx, xc, enduro, dh.

Μέχρι και σήμερα, απολαμβάνω τις ομορφιές της φύσης οργανώνοντας γραφικές, μαγευτικές, συναρπαστικές βόλτες στα βουνά.

Τα βουνά είναι το σπίτι μου και το ποδήλατο είναι το πάθος μου. Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας. Ελάτε λοιπόν και απολαύστε την περιπέτεια στην φύση!

Certified Mountain Bike Leader

Πιστοποιημένος Mountain Bike Leader (Level 1 & Level 2) από τη MIAS (Mountain Bike Instructor Award Scheme – MIAS)

 

Τα πτυχία της MIAS είναι αναγνωρισμένα από τη NVQ Awarding Body of NCFE και παρέχουν διαπίστευση από τους εξής οργανισμούς: The Association of British Cycle Coaches, Cyclists Touring Club (CTC), The Adventure Activities Licensing Authority (AALA), Learning Outside The Classroom Badge and the NVQ Awarding Body of NCFE.

MIAS

Η δύναμη της ξενάγησης

Βελτίωση δεξιοτήτων

Είστε αρχάριος και επιθυμείτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας; Είστε έμπειρος ποδηλάτης και θέλετε να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας; Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις ποδηλατικές σας ικανότητες.

Προσωπικές ξεναγήσεις

Θα έχετε 100% προσωπική επίβλεψη στην ποδηλατική σας εξόρμηση, με την προσοχή που χρειάζεστε και το ρυθμό που σας ταιριάζει. Προσαρμόζουμε την εκδρομή στις προσωπικές σας ανάγκες και εγγυόμαστε την τέλεια περιπέτεια στα βουνά.

Ομαδικές ξεναγήσεις

Διοργανώνουμε εκδρομές σε μικρές ομάδες 2 έως 8 ατόμων. Απολαύστε την περιπέτεια με τα πλεονεκτήματα της παρέας και της συντροφικότητας.