Ιορδάνης Κασάπογλου

Ιορδάνης Κασάπογλου

 Η πρώτη μου ορειβατική εμπειρία ήταν σε ηλικία 11 ετών στην ανάβαση στον Όλυμπο, με τον ορειβατικό σύλλογο Ξάνθης. Αυτή η συναρπαστική συνάντηση με τη φύση πυροδότησε το πάθος μου για την κατάκτηση περισσότερων κορυφών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήδη σε ηλικία 16 ετών είχα την χαρά να ανέβω στο Mont Blanc των Γαλλικών Άλπεων.

Μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητας μου είναι και το ποδήλατο, από πολύ νεαρή ηλικία, μου άρεσαν οι ποδηλατάδες με φίλους και αργότερα ανέπτυξα τις δεξιότητές μου σε αυτό το άθλημα συμμετέχοντας σε αγώνες όπως bmx, xc, enduro, dοwnhill.

Σήμερα, συνδυάζω το πάθος μου για τη φύση με την οργάνωση εξορμήσεων. Πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, αξιοθέατα, ταξίδια περιπέτειας.

Μέχρι και σήμερα, απολαμβάνω τις ομορφιές της φύσης οργανώνοντας γραφικές, μαγευτικές, συναρπαστικές βόλτες στα βουνά και την φύση.

Τα βουνά είναι το σπίτι μου και η επαφή με την φύση είναι το πάθος μου. Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας. Ελάτε λοιπόν και απολαύστε την περιπέτεια στην φύση!

Πιστοποιημένος MTB leader με πάθος για το ποδήλατο.

Ο οδηγός είναι πάντα στις υπηρεσίες σας.

Pin It on Pinterest

Share This